Nyuddannet til spændende opgaver inden for finansiel og operationel rådgivning i PwC Deals, Aarhus [Denmark]


 

Line of Service

Advisory

Industry/Sector

Not Applicable

Specialism

Deals

Management Level

Associate

Job Description & Summary

Er du færdig med din uddannelse til sommer, og vil du gerne arbejde med finansielle analyser i en dynamisk afdeling, hvor det sociale sammenhold vægtes højt? Så bliv vores nye kollega i PwC Deals.

Bliv en del af PwC Deals
PwC søger en kollega til vores Business Recovery Services (BRS) afdeling, der fokuserer på finansiel og operationel rådgivning for store og små virksomheder i Danmark og udlandet. Vi er et mindre team på ca. 10 personer, som sætter stor pris på at dyrke det sociale sammenhold i teamet. BRS tilhører forretningsområdet Deals, som har mere end 90 passionerede medarbejdere, som du også vil komme til at arbejde tæt sammen med i øvrige aspekter af vores Deals praksis. Vi oplever stor efterspørgsel på vores rådgivning, hvorfor vi ønsker at styrke vores team med endnu en kollega.


Finansiel rådgivning og varierende arbejdsopgaver
I BRS vil du komme til at arbejde med finansiel rådgivning til kriseramte virksomheder i forbindelse med turn-around, rekonstruktion og gældsrådgivning. Derudover rådgiver vi virksomheder, der ønsker at reducere pengebindingen i virksomhedens debitorer, kreditorer og varelager, for derved at opnå omkostningsbesparelser og en forbedret likviditet. Vores klienter er primært private virksomheder - vi dækker alt fra små virksomheder til store internationale koncerner. Vores rådgivning rammer virksomheder som står midt i en krise, men også vækstvirksomheder, som er afhængige af likviditeten, til at sikre fremtidig vækst.
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Udarbejdelse af finansielle analyser til brug for vurdering af en virksomheds performance
  • Deltagelse i interviews med ledelse og nøglemedarbejdere i virksomheden
  • Udarbejdelse af præsentationer og rapporter
  • Assisterer med forberedelse af salgsmateriale og tilbud til klienter

Karriereudvikling med egen Career Coach
Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, som vælger at gøre karriere hos os. Dette indebærer et balanceret karriereforløb, som er tilpasset dine personlige behov for familietid, uddannelse samt ambitioner. Vi arbejder i et åbent, ambitiøst og inspirerende miljø, hvor vi sammensætter teams efter klienternes behov. Du får kolleger over hele verden, der er klar til at hjælpe dig og dit team med specialviden. Som ny PwC’er får du tildelt en Career Coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at dine kompetencer bliver brugt på bedst mulig vis på relevante projekter.


Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du brænder for en karriere i konsulentbranchen og at du:

  • Er nyuddannet eller i gang med en økonomisk kandidatuddannelse, fx cand.merc., cand.polit. eller cand.oecon. med et væsentligt element af finansierings- og regnskabsfag
  • Har ambitioner ift. dit studie og har flair for tal
  • Taler og skriver engelsk og dansk på et højt niveau
  • Motiveres af løbende at få mere ansvar
  • Er fleksibel og trives med projektorienteret arbejde i et internationalt miljø, hvor kvaliteten af dit arbejde er essentielt kombineret med et tempofyldt arbejdsmiljø
  • Er en teamplayer og god til at samarbejde

Brænder du for at gøre en forskel?
Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer og en levende og inspirerende kultur for alle, der gør karriere hos os - lige fra vores mange studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Sådan ansøger du
Du ansøger ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket øverst på siden.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – vi indkalder løbende til samtaler

Tiltrædelse: 1. september

Arbejdssted: Aarhus

Yderligere oplysninger: Manager Søren O. Gadeberg, tlf. +45 2243 6121 og Partner René Brandt Jensen, tlf. +45 2141 6025.

Education (if blank, degree and/or field of study not specified)

Degrees/Field of Study required:

Degrees/Field of Study preferred:

Certifications (if blank, certifications not specified)

Required Skills

Optional Skills

Desired Languages (If blank, desired languages not specified)

Travel Requirements

Not Specified

Available for Work Visa Sponsorship?

No

Government Clearance Required?

No

Job Posting End Date


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال