Lääkäri Ikaalisten terveyskeskukseen [Finland]


 

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme nyt asiakasyhteistyökumppanillemme laillistettua lääkäriä Pirkanmaalle Ikaalisten terveyskeskukseen heinäkuusta eteenpäin. Työ pitää sisällään vastaanottoa ja halutessasi myös päivystystä, konsultointia sekä tehostetun palveluasumisen yksikköjen kiertoa. Osan työstä voit suorittaa etänä. Rakennetaan työnkuva sellaiseksi mikä parhaiten sinun elämääsi sopii. Työ on itsenäistä ja lääkäriltä toivotaan kokemusta kliinisestä työstä. Potilastietojärjestelmä Ikaalisissa on Lifecare.

Ikaalisiin on helppo kulkea autolla Tampereelta ja matka on vain alle 50 min.

Mehiläinen toimii työnantajanasi ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan, sekä hyvät työsuhde-edut isossa talossa. Huomioimme rekrytoinnissa myös osa-aikaiset hakemukset.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan kanssasi lisää ja sovitaan sinulle sopiva työjakso. Lisätiedot työstä antaa aluepäällikkö Heidi Alaluusua p. 040 185 3360, heidi.alaluusua@mehilainen.fi.

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Vanha Tampereentie 21
Vanha Tampereentie 21, 39500 Ikaalinen, Finland

Directions
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error
Lisätietoja
Alaluusua, Heidi
heidi.alaluusua@mehilainen.fi


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال